Ronaldo dominoiva julistus olen maailman paras

Portugalin jalkapalloliitto järjesti vuosittaisen palkintoseremoniansa. Ronaldo teki portugalilaisen 2017-pelaajan palkinnon kiistatta. Ronaldo teki viime vuonna Real Madridille 42 maalia. Jalkapallo Pelipaidat Portugali sai 11 maalia Samanaikaisesti Ronaldo oli myös viime vuoden voittaja. Palkinto syntyy valmentajien, pelaajien ja faneijoiden yhteisestä äänestyksestä. Ronaldo toi tyttöystävänsä Georgina, Ja hänen oma agentti Mendes osallistui palkintoseremoniaan.

Voitettuaan palkinnon, Ronaldo teki myös hyvin hallitsevan julistuksen: ” Kiitos kaikille teille, että annoit minulle tämän palkinnon. Tämä palkinto kuuluu myös joukkuetovereihini. 2017 on erittäin mieleenpainuva vuosi. Se on erittäin erikoista sekä joukkueelta että minulta henkilökohtaisesti. Tämä on uskomaton ja historiallinen vuosi. ”

” Meidän on puolustettava joukkueen kunnia. Taistelu on Real Madridin henki. Olen aina uskonut, että olin maailman paras. En hallitse niitä. Olen jo todistanut tämän Real Madridin jalkapallokentällä. Ja joka seuraavana vuonna, Paidat Real Madrid täytyy työskennellä kovasti taistelussa. ”

Real Madridilla on edelleen toivoa kruunu

Ennen kuin aloittaisi ottelun Chelsean kanssa, Jalkapallo Pelipaidat Barcelona helposti voittaa Málagan 2-0. Jatka johtaa Liga-sijoituksia. Kuitenkin haastattelemalla pelin jälkeen, Barcelonan valmentaja Valverde sanoi Real Madridilla on edelleen mahdollisuus kilpailla La Liga mestaruuskilpailuista.

Pelin jälkeen, Barcelona johtaa Real Madridia 15 pistettä. Multi-race-kierroksella Atletico teki 11 pistettä. Mutta Valverde sanoi: “On varmasti jännitystä liigassa, Ellei matemaattisesti mahdotonta, Muutoin emme voi sulkea pois tiimiä. Ja kaikki toimivat hyvin. ”

Jotta ottelu Chelsean kanssa ensi viikolla, Paidat Barcelona Valdéd sanoi: “Tämä on vaikea peli. Ensimmäisessä kierroksessa tunsimme sen, Vastustajan puolustus on hyvin tiukkaa. Ja vastahyökkäys on myös erittäin tehokas. Barcelonassa on suuria vaikeuksia. Barcelonalla on kuitenkin myös suurta toivoa etenemisestä. ”

Chelsean pukuhuone tukemaan Contiä

Chelsea 0-1 menettää Manchester City, Tämä tekee valmentajasta Jalkapallo Pelipaidat Conti enemmän paineita, Chelsea-hyökkääjä Geru kuitenkin nousi valmentajan takana.

Giroud sanoi: ” Tietenkin olemme varmasti takana Conti, En ole epävarma. Nyt ei ole kysymys siitä, tukisimme valmentajaa, Tietenkin me olemme yhdessä. Tämä ei ole kriisi, Olemme matkalla Manchester Unitedia ja Manchester Cityä vastaan peräkkäin, Ilmeisesti voimme tehdä paremmin, mutta sellainen kilpailu ei ole helppoa. Tämä ei ole hieno viikonloppu meille. Koska vastustaja voitti, mutta meillä on vielä yhdeksän ottelua, Uskomme itsellemme loppuun asti. ”

Conte ton Conti edelleen järjestää Chelsean Azarilla pelata pseudo-keskusta, Kaksi aitoa keskustaa Giroud ja Morata ovat aivan penkillä. Tässä suhteessa Girou uskoo, että ” Jos Chelsea Adjara sijoitettiin, Pelin jälkeen kaikki sanovat, että tämä on paras valinta. En ole valmentaja, Päätös on ensimmäinen pelaaja on valmentaja, Mutta ei väliä Chelsea jotka ovat tuomioistuimessa, Paidat Chelsea kunnioittaa tätä päätöstä, Ja tee parhaiten. ”

Kane sanoi älä anna minulle kahta rangaistusmahdollisuutta

Kun vedot liigassa Liverpooliin, Tottenham Kane ohjasi kameran pilkkaa peli ilmestyi rangaistus. Kun lopullinen whistle kuulosti, Spurs Kane ja hänen joukkuetoverinsa juhlistamaan hänen ylitöitä rangaistus rangaistus tasainen. Sen jälkeen, Jalkapallo Pelipaidat Tottenham Kane suunnattu lähetyskameraan sanoi: ” Et voi antaa minulle kahta mahdollisuutta. ”

Vaikka Kaanen rangaistus menetti ensimmäisen rangaistuksen, Mutta toisen mahdollisuuden edessä, Hän ei tuhonnut Samalla kun joukkue saa yhden pisteen Anfieldilta, Myös voitti omat Premier League 100 pallot.

Kysyttäessä, aikooko hän pyrkiä Shillerin 260-pallon Premier League tietueeseen, Paidat Tottenham Kane vastasi: ” Toivon niin, mutta se on vielä kaukana, Shearer valmisti paljon tavoitteita. Minulle on ilo toteuttaa sata tavoitetta. Tottenhamin pitää olla 1-1 pistemäärä, mutta pitäisi voittaa, Mutta valitettavasti lopulta päättyi piirtää. ”

Laporte liittyy Manchester Cityyn

La Liga Bilbao Jalkapallo Pelipaidat ilmoitti virallisella verkkosivustolla, Ranskalainen vartija Laporte on maksanut irtisanomiskorvauksia 65 miljoonaa euroa, Tietoja lähteä ryhmästä Edellisten uutisten mukaan, Laporte maksaa sopimuksen joukkue on Manchester City, Laporte on Manchester Cityn uusi apu.

Raporttien mukaan, Laporte meni jo Manchesteriin lääkärintarkastukseen maanantaina, Hän ei kirjoittanut viime viikolla Eibar-otteluiden luetteloa Bilbaossa, Ja on jäähyväiset hänen joukkuetovereilleen. Manchester Citystä tuli ensimmäinen siirtohistoria.

Laportea pidetään yhtenä Euroopan jalkapallon potentiaalisista vartijoista, Hänellä ei tällä hetkellä ole maajoukkueen pelin ulkonäköä, Mutta ranskalaisten echelonien puolesta kaikilla tasoilla on ollut paljon. Liittymisen jälkeen Portsmouth Laporte, Paidat Manchester City on kallis puolustuslinja.

Tämä on pahin Arsenal koskaan nähnyt

Little Redknapp sanoi sarakkeessa, Tämä on pahin Arsenal, jonka hän on koskaan nähnyt, Wilshire on ainoa valopilkku. Jalkapallo Pelipaidat Arsenal pois, kun Bournemouth on päinvastainen, Pikku Redknapp sanoi: ” En muista Arsenalia huonompi kuin tämä. Heillä ei ole halua, ei taistelutahtoa, Tuskin pystyy puristamaan ylhäältä 6, Älä fantasioita Mestarien liigan. ”

Pikku Redknapp sanoi: ” Kun Sanchez ja Ozil olivat poissa, Tämä on Arsenalin tulevaisuus, Se näyttää huonolta. Heidän olisi pitänyt helposti voittaa pelin, Liverpool pyyhkäisi Bournemouthissa 4-0 täällä viime kuussa. ”

” Ei ole mitään syytä menettää. Arsenal ei vahvuus jokaisen sijainnin, Paidat Arsenal puolustus ei johtaja, Zacha on vastuussa Bournemouthissa, Hän antoi Abbyn sijoittaa voittavan maalin. Ainoa valopilkku tällä alalla on Wilshire, Ilman häntä, Arsenal on vielä sotkuinen. He uudistavat sopimuksensa mahdollisimman pian. ”

Pianniqi Juve status top

Pjanic myönsi, että Jalkapallo Pelipaidat Juventus voi edelleen parantaa, Ja sanottiin, että joukkue haluaa napata ja ylittää Napoliin mestaruusjoukot. Kun Juventus 1-0 voitti Cagliarin, Joukkue on tullut talviloma, Juventus on tällä hetkellä 1 piste vähemmän kuin Napoli.

” Tämä 3 pistettä on erittäin tärkeä, Cagliarin koti on vaikea potkia. ” Pjanic kertoi. ” Kauden aikana on aina vaikeita aikoja, Cagliari on erittäin kova vastustaja, Heidän piki on kapeampi kuin keskimääräinen kurssi. ”

” Voisimme kirjoittaa uudelleen pisteet aiemmin, Tämä tekee pelistä helpompaa, Tämä on hieno taistelu. Juventus on hiljattain irrotettu huipputuloksesta, Joukkue löysi myös valmentajan vaatimaa vakautta. Tämä Paidat Juventus on suuri nyt, Mutta voimme edelleen parantaa Erityisesti loukkaavaa päätä, Juventuksen on tehtävä vähemmän virheitä, Haluamme tavoittaa Napoliin ja ylittää sen. ”

Barca kuuluisa nöyrä siunaus

Barcelonasta lähtien, Weiermalunin ura, Puhuminen menestyksestä, Mutta viimeaikainen suorituskyky on voittanut hänelle suosionosoitukset, Niin kauan kuin hän pelasi peliä, Jalkapallo Pelipaidat Barcelona ei maistanut La Ligan epäonnistumisen makua. Barcelonan jälkeen kesällä 2014, Weiermalun pelasi 16 peliä La Liga, Et ole hukannut peliä.

Aluksi, Uttidin Barcelonan päänsärkyvaurio, Kuitenkin Weiermalun heti nousi, Täytti avoin työpaikka. Aina kun hän pelasi peliä, Pelaa vakaa, Derby ja Real Madrid, Weiermalun Ronaldo, Benzema he kylvetään takavarikoidusti.

Sen jälkeen, kun se liittyi Paidat Barcelona ensimmäisellä kaudella, Weiermalun pelasi vain La Liga-pelin. Vuokrasopimuksen jälkeen Roomassa, Mutta sanomaton uran menestys, Kaikki ajattelivat, että Weiermalun jäähyväiset Barcelonaan kesällä. Kuitenkin Neymar-tapahtuman käymisellä, Barcelonan takaiskuja siirtosopimuksessa, Et löydä Weiermannin ostajia, Joten pysy Barcelonassa, Ryhdy varmuuskopioon Zhongwei.

Ei ole koskaan nähnyt tällaista ampuja Ronaldoa

Viime aikoina Real kapteeni Ramos haastatteli, Haastattelun aikana, Ramos ylisti Ronaldoa, Jalkapallo Pelipaidat Benzemaa ja Zinedine Zidania.

Tietoja Ronaldo, Ramos ylisti: ” Meidän numero 7 on jousimies, Emme ole koskaan nähneet pelaajia kuten Ronaldo, Nyt on tullut legenda. Luulen hänen olevan muistettava, Yksi jalkapallon parhaista pelaajista. Cristiano on avainasemassa joukkueessa, Kaikki pelaajat kunnioittavat tätä. ”

Mitä tulee Benzemaan, Ramos sanoi: ” Karim on hyvä ampuja, Hän on puhdas nero, Riippumatta tavoitteesta tai omistautumista auttaa. Uskon, että Benzema on hyvin onnellinen, Ranskan joukkueen kampanjan puolesta 2018 Venäjä World Cup. ” Tietoja Zinedine Zidane, Paidat Real Madrid Ramos sanoi: Hän on paras, epäilemättä tästä. Hän osoitti olevansa arvokas, Olemme erittäin iloisia siitä, että hän on tullut valmentajaksi. Yleensä hyvä pelaaja, Ei voi tulla hyvä valmentaja, Hän on poikkeus “

Chelsea kohtaavat paholaisen rodun

Mestarien liigan vetää tulokset top 16 julkaistiin, Chelsea tapasi Barcelonassa jälleen kerran. Jalkapallo Pelipaidat Chelsea Tehokkaiden vastustajien lisäksi, He kohtasivat myös odottamattomia aikataulujen esteitä.

UEFA vedon jälkeen, Ilmoitti Mestarien liigan 1/8 knockout aikataulu, Chelsea istuu kotinsa ensimmäisessä osuudessa, Toinen kierros pois.

Katso Chelsean aikataulu, Löydät, että Chelsea vain tapaa paholaisen aikataulun. Chelsea aloitti 21. helmikuuta Barcelonassa, 24. päivänä on pelattava Manchester United, Jälkeen 3. maaliskuuta pelata Manchester City, Sitten 10. maaliskuuta pelata Crystal Palace. 15. maaliskuuta on Paidat Chelsea ja Barcelona Mestarien liigan toinen kierros elämän ja kuoleman taistelu.