Ronaldo on nyt suppeampi ja käytännöllisempi

Äskettäin haastateltiin Jalkapallo Pelipaidat Juventus keskikenttäpelaaja Pjanic. Puhuminen Ronaldon pelityylin muutoksesta, Hän luulee, että portugalilainen supertähti pelaa peliä nyt, Lyhyempi ja käytännöllisempi kuin Manchester Unitedin kausi, Ja Ronaldo oppii tästä Scholesista.

“Olen kuullut paljon huomautuksia Scholesin koulutuksesta. Jokainen sanoi, että Scholes on poikkeuksellinen pelaaja. Mutta tämä ei ole, koska hän voi pelata tuomioistuimessa. Yksinkertainen ja suoraviivainen pelityyli tekee hänestä erilainen. Uskon, että Ronaldo oppii tällaisia pelaajia. ”

“Voit katsoa Ronaldoa Manchester United -jaksolla. Katso Ronaldo, joka on maailman paras pelaaja. Tulet huomaamaan, että hänen pelinsä on muuttunut. Juventus Ronaldon pelaaminen on tullut suppeammaksi ja käytännöllisemmäksi. ” Paidat Juventus Pianic sanoi.

Liverpoolin terävä veitsi lahjoitti paidan orvoille

Raporttien mukaan, Liverpoolin tähti Mane lahjoitti yli 100 miekkaa orvoille Malawissa. Ennen uuden kauden alkua, Mane sai Coutinhon jättämään nro 10 jerseyin. Mutta ennen Jalkapallo Pelipaidat Liverpool virallisesti vahvistanut, että Mane muutti määrää, Joukkueen tallentaa myydään edelleen nro 19 jersey.

” Mane on Afrikasta, eikä hänen nimensä ole tiedossa. On todella jännittävää nähdä jersey Mane. Ma: n pieni hyväntekeväisyys on tehnyt suuria eroja lapsille. Erityisesti kylässä, Heillä ei ole keinoa tehdä rahaa, Ei ole mahdollista ostaa jerseya. Heille, Tämä on unelma. ”

Jo tämän vuoden huhtikuussa, Mane on työskennellyt yhdessä Paidat Liverpool Charity Fundin kanssa. Ja Liverpoolin trooppisen lääketieteen koulu, Käynnistettiin Malawin aidsia ehkäisevä ja tietoinen projekti. Ennen Mestarien liigan finaaleja Liverpoolissa ja Real Madridissa, Hän lähetti myös 300 sukkahousut kotipaikastaan Bambariin.

Azar tekee joukkuetovereille paremman

Chelsea Jalkapallo Pelipaidat voitti Southamptonin 3-0. Barkley pelasi hyvin tässä pelissä. Löytyi tavoite ja lähetti avustuksen Azarille. Pelin jälkeen häntä haastateltiin peliin liittyvästä aiheesta.

Tällä hetkellä Manchester City, Chelsea ja Liverpool ovat 20 pistettä. Sijoitettu sijoitusten top 3: een. Puhuminen mestaruuden otsikosta, Barkley sanoi: “Meille on järkevää olla tällaisessa asemassa. Meillä on pelaajia, jotka ovat tähän mennessä saavuttaneet. Uskon, että meillä on kyky tehdä tämä. ”

Puhuminen joukkuetoverin Chelsea Azar, Barkley sanoi: ” Hän on täynnä energiaa, Amazing pelaaja. Jokaisella hetkellä Chelsean kentällä, Hänellä on kyky harjoittaa maagista suorituskykyään. On hienoa työskennellä rinnakkain hänen kanssaan. Hän voi tehdä Paidat Chelsea paremmin. Rehellisesti, maailmassa ei ole paljon, jotka voivat tehdä tämän. ”

Bogba haluaa olla maailman paras

Viime aikoina Manchester Unitedin tähden Bogba on raportoinut useista tiedotusvälineistä. Suhde valmentaja Mourinho on hyvin jännittynyt, Jalkapallo Pelipaidat Manchester Unitedin kuuluisa Ferdinand puhui myös tästä aiheesta haastattelussa. Hän uskoo, että tämäntyyppiset uutiset johtuvat nykyisestä jalkapalloympäristöstä.

“Kun olimme vielä Manchester Unitedissa, Manchester United on ollut toiminnassa monta vuotta ennen kuin saavuimme. Kaikki klubi on rauhallinen. Ongelmana on, että kaikki tapahtuu nyt. Nyt sosiaalinen media tekee asioista erilaisia. Toivon kuitenkin, että nämä asiat ratkaistaan kulissien takana. Bogba haluaa olla Manchester Unitedin paras pelaaja. Hän toivoo menestyvän täällä. ”

Myös Bogba itse, Ferdinand on täynnä kiitosta. Hän uskoo, että Manchester United Bogba haluaa olla paras pyrkimys maailmassa: “Tiesin hänet, kun hän oli hyvin nuori. Hän on innokas pidettävä parhaana pelaajana. Tämä on mitä hän haluaa. Joten en kyseenalaista, jos hän haluaa tehdä tämän tai jos hän työskentelee kovasti. Nyt sinun täytyy löytää tasapaino, Ja anna Paidat Manchester United tiukka. Valmentajan on otettava tällainen vastuu. Manchester United Bogba kantaa myös yksilönä. ”

Ozil ja Emery ovat riita

Kolmannella kierroksella Valioliigan, Arsenal 3-1 päinvastoin voittaa West Ham United, On voittanut ensimmäisellä kaudella Premier-liigan alusta lähtien uudella kaudella. Mutta Arsenalin keskikenttäpelaaja Jalkapallo Pelipaidat Ozil ei näkynyt joukkueen rosterissa. Aiemmin jotkut tiedotusvälineet väittivät, että se johtui vammoista. Mutta se ei näytä olevan asia, uutisten mukaan, Ozil ja valmentaja Emily olivat riidellä koulutuksessa.

Sanottiin uutisissa, Özilillä oli Emeryn kanssa kiista perjantaina. Ja jätä. Viesti kirjoitti: “Ozil ja päävalmentaja Emeri ovat kiistelleet tämän viikon koulutuksen aikana. Hän huusi ja lähti ulos, Sitten minut poistettiin suuresta listasta tänään. ”

Tämä tapahtui päivää sen jälkeen, kun Emery teki Ozilista yhden joukkueen viidestä kapteenista. Hän korosti, että Özil kuuluu Arsenalin perheeseen. Mutta myös uskovat, että Paidat Arsenal Özilin on opittava käsittelemään ulkopuolisia kritiikkiä: “Olemme täällä auttamassa häntä. Olemme hänen perheensä, Arsenal on hänen kotinsa. Uraamme, Valmentajana ja pelaajana, Meitä kritisoidaan. “

Peli todistaa Real Madridin voitosta

Kun löysi Getafe 2-0 La Ligan ensimmäisellä kierroksella, Real Madridin Jalkapallo Pelipaidat valmentaja Lopetji sanoi sen Kotimaan liiga on todellinen barometri, joka heijastaa joukkueen vahvuutta.

Real Madridilla ei ollut ollenkaan ongelmia koko pelissä. Real Madridin uusi valmentaja on erittäin tyytyväinen hänen ensimmäiseen esiintymiseen valmennustehtäviin. ” Olen erittäin iloinen voidessani voittaa. Ensimmäinen on, että joukkue voitti, Tämän jälkeen joukkue pelasi hyvin. Meillä on parantamisen varaa, Mutta joukkueella on kokonaisvaltainen tunne. Joukkueelle, joka menetti kolmanneksen viime kaudella, Meillä oli 2 maalia. ” Hän kertoi toimittajille pelin jälkeen.

” Tämä on ensimmäinen La Liga-ottelu. Peli voi kertoa kuinka vahva Paidat Real Madrid on. Olemme iloisia ja tyytyväisiä. Real Madrid ei menetä palloa tällaiseen joukkueeseen. Tämä tekee sinusta tuntuu tyytyväiseltä. ” Real Madrid Lopetji sanoi.

Messi tarjosi jälleen rakkautta

Tiedotusvälineiden mukaan, Argentiinan tähden Messi Jalkapallo Pelipaidat jälleen osoitti ystävällisyyttä, äskettäin, Hän lahjoitti suuren summan UNICEFille. Apua nuorille lapsille, jotka tarvitsevat apua.

Ennen MM-kisaa Messi ilmoitti siitä Virallisessa FIFA-tapahtumassa, Joka kerta kun hän saavuttaa yhden tavoitteen, hän on köyhä lapsi Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla. Lahjoita 10 000 koululomaa.

Caring Barcelona Massey, Tunnuksen jälkeen hän osallistuu usein hyväntekeväisyyteen ja hyväntekeväisyyteen. Hänellä on oma perusta, Samaan aikaan olen myös usein mukana jossakin hyväntekeväisyysystävällisessä ottelussa. Niillä alueilla, jotka hyötyvät köyhistä lapsista kotikaupungeissaan ja ympäri maailmaa, Barcelona Messi ei ole koskaan epäröinyt. Vuonna 2017 Paidat Barcelona Messi ja hänen tyttöystävänsä Antonella naimisiin heidän Rosario-kotikaupungissaan. Myöhemmin Barcelona Messi lahjoitti jäljelle jääneet ruoat ja juomat hyväntekeväisyyteen.

Ronaldo tekee Juventuksesta 6,3 miljoonaa

Euroopan suurimmat liigat ovat alkaneet lähteä liikkeelle. Ei ole selvää, mitä Jalkapallo Pelipaidat Ronaldo kykenee johtamaan Juventus. Mutta jersey-myynnin osalta, Ronaldo teki Juventukselta täysin kannattavan.

Raporttien mukaan Juventus ilmoitti Ronaldo nykypäivään, 3 viikon kuluessa, Juventus-jersey myi 55 000 kappaletta. Näin Juventus voitti 6,3 miljoonaa euroa myymällä vain jersey. On todettu, että Ronaldo n pelipaidat ovat vuosittainen myynti, Sen odotetaan nousevan 55 miljoonaan euroon 65 miljoonaan euroon. Juventus saa todennäköisesti 10-12 prosentin osuuden.

Tiedät, Paidat Juventus myi viime vuoden aikana vain 41 000 miekkaa. Juventuksen johtajat odottivat myynnin nousevan 10 prosentista 15 prosenttiin tänä vuonna. Mistä tiedät, että Ronaldo saapuu Juventukseen? Anna näiden 55 000 Juventus-paidan, Se myytiin 3 viikon kuluessa.

Kroatia tekee maailmasta vakuuttuneena

Ei ole väliä kuka lopullinen mestari on, Kroatian jalkapallo on jo tässä maailmancupissa, Anna maailman olla vaikuttunut. Nyt ajattele, että argentiinalainen joukkue kuolee myös ilman pahoittelua, Jalkapallo Pelipaidat Argentiinan joukkueen pelatut kaksi peliä, Menestys Kroatian joukkueelle, joka osallistui mestaruuskilpailuihin ja 2. sijalle finaaliin, Tappio Ranskan joukkueelle finaalissa.

Muistamme aina sanat, joita Kroatian valmentaja sanoi semifinaalin jälkeen. Kroatian valmentaja Daric kertoi tiedotusvälineille tuolloin, “Pelaajamme ovat osoittaneet tahdonvoimaa, Haluan muuttaa, mutta kukaan ei halua loppua, Jokainen sanoi, että he voivat jatkaa toimintaansa. Jotkut pelaajat ovat haavoittuneita, Mutta et näe niitä täysin satutetuksi. ” Tällainen sitkeä taisteluhenkisyys, Ne ovat täysin arvokkaita voiton semifinaaleissa.

Ehkä Kroatia ei ole maailmancupin superjoukkue; Paperin vahvuuden, Heidän arvonsa ei ole yhtä hyvä kuin monet joukkueet. Kroatian erittäin taktinen lukutaito ja kestävyys vastoinkäymisissä, Taistelujen verta ja taistelutahto. Kun maailmanmestaruuskilpailu tuli pudotuspeleissä, Kroatia kohtaa kolme vastustajaa, jotka ensin menettävät pallon. Semifinaali Paidat Kroatia vastaan Englantiin, Tai jätä pallo ensin, Sitten Kroatia tasaantui ja saavutti edistysaskeleen.

Ristinopetuksesta poissa oleva Mbape

Kaksi päivää sen jälkeen, kun Venäjän jalkapallon maailmanmestaruuskilpailu on ohittanut viimeiset neljä ottelua. Jalkapallo Pelipaidat Ranskan joukkue ja belgialainen joukkue tulevat ensimmäiseksi näkyviin. Ne tapetaan Pietarin stadionilla. Kilpailemaan lippua pääsemään finaaliin. Kuitenkin viimeisessä koulutuksessa, Nerokas poika Mbapp oli yllättäen poissa. Tämä johti myös spekulaatioon ulkomaailmasta. Kuitenkin ranskalainen valmentaja Deschamps kertoi nopeasti lehdistölle: Kaikki tärkeimmät toimijat voivat osallistua Belgian kilpailuun.

Viimeisessä koulutuksessa, Yhteensä neljä pelaajaa ei toiminut suurimman osan joukkueesta. Mbape: n lisäksi on Pawar, Kanter ja Mendi. Pawar ja Kanter tulivat harjoittelupaikalle. Mutta vain käynnissä koulutus, Ei toiminut koko tiimin kanssa, On selvää, että he ovat vain toipumassa. Sen sijaan Mbape ei tullut harjoitteluun. Se näyttää olevan vieläkin huolestuttavaa.

Ilmapiiri Ranskassa on myös hyvä. Jokainen voi kohdata tulevat semifinaalit rentoon asenteeseen. Juuri 9. heinäkuuta, Mendi lähetti myös sosiaalisen median hauskan kuvan. Meidän täytyy kiusata Mbabe, joka nukkuu. Näyttäisi siltä, että ilmapiiri ennen Paidat Ranska sotaa oli melko hyvä.